Produkter  Der er ingen produkter i denne kategori

Underkategorier

 • Le Cerf
 • Tickless

  Nu kan du beskytte dig selv og dine kæledyr mod flåter og lopper

 • Fixplus

  Nu kan du købe Fixplus i Danmark. Nordic Artemis er den danske leverandør fra tyske Fixplus som er en smart gummistrop, som findes i 3 længder. Perfekt til at holde styr på dine ting uden at bruge reb eller gaffatape. Kan bruges igen og igen.

 • Vulpés

  Forbered dig! Du kan aldrig vide, hvornår den næste koldfront kommer. Fremfor alt kan det jo være koldt at sidde i hochsitz. Hvis fødder og hænder er kolde, er det kun et spørgsmål om tid, før hele kroppen føles kold, og gør det vanskeligt at skyde eller holde fiskestangen. Lad ikke kulden ødelægge dagen. Vulpés hjælper dig med ekstrem effektiv beklædning og holder dig varm under dit næste eventyr. At være godt tilpas i koldt vejr, begynder med et korrekt valg af udstyr

 • Maremmano

  Italienske læder: I Italien findes en stærk tradition for lækkert design, hvor den røde tråd er godt og solidt håndværk udført i lækre materialer. Italien er specielt kendt for deres ægte læder, der bruges til produktion af både sko, tøj, møbler og Hunting gear. Det italienske kalvelæder er kendt over hele verden som et solidt, lækkert og holdbart materiale. I Italien uddannes der læderhåndværkere med speciale i læderproduktion, med kun de bedste dyreskind for at sikre en høj kvalitet.

  Italiensk okselæder er den bedste kvalitet, du kan få indenfor lædervarer. Du vil med garanti ikke blive skuffe. Jo mere man bruger læderprodukterne, jo pænere bliver det. MEN dermed ikke sagt at det ikke skal vedligeholdes.

 • Insect Stop

  Hvordan virker det?

   

  Vi sælger funktionelt jagttøj og hunde-artikler, der dræber flåter og andre insekter!

  Mens din hund sover på vores tæpper/puder, vil flåterne simpelthen dø. Færdes du i naturen iført vores tøj, falder flåterne af, inden de bider!

   

  'Insect STOP®' teknologi tilføjer et sekundært middel mod insekter til tekstiler, der allerede er effektive og praktiske, som for eksembel jagttøj,tæpper og hundpuder.

  Vores primære fokus er at beskytte selve stoffet mod insekter, så du og dine dyr kan færdes sikkert i naturen.

   

  Behandlingen, der er integreret i selve produktet, er harmløst for mennesker og dyr, men er dødeligt for insekter, mider, lopper med flere.

  • 100%  Øko-tex certificeret
  • 100% Lugtfrit.
  • 100% Godkendt til mennesker og dyr i hele EU
  • 110% Lang levetid: Holder hele produktets forventede levetid, og kan vaskes igen og igen ved 60 grader

   

  Vi bruger permethrin, en menneskeskabt version af naturens eget insektmiddel, der findes i visse typer krysantemum blomster.

  Blomsten producerer dette stof for at holde insekter væk, og det samme gør vi.

  Hvis flåter, myg eller andre insekter kommer i kontakt med stoffet i mere end 10 minutter, dør de.

  Permethrin er en sikker og nem måde at holde flåter væk fra dig eller dit kæledyr, og det er testet og brugt i mere end 2000 forskellige produkter i EU og USA.

  'Insect STOP®' teknologi tilføjer et sekundært middel mod insekter til tekstiler, der allerede er effektive og praktiske, som for eksembel jagttøj, tæpper og hundpuder

  Vi følger gældende regler inden for EU, se ECHA (kategori 18) og Miljøministeriet.