Gummi behandling

Gummistøvler i god kvalitet er næsten en levende ting, noget du skal give næring og tage vare om, ellers kan de dø.

Le Cerf bruger vulkaniseret naturgummi for maksimal komfort og kvalitet, men det betyder også du skal behandle dine støvler godt.

Natur gummi er ligesom din hud, det vil tørre ud når du bruger det, specielt i koldt vejr. For at forhindre sprækker så du kan blive ved med at bruge dine støvler, har vi samlet lidt tips til hvordan du skal behandle dine støvler

  1. Vask dine støvler med vand på indersiden og ydersiden for at få mest snavs væk
  2. Fyld en spand med varmt vand og et par dråber opvaskemiddel
  3. Vask ydersiden af støvlen med opløsningen for at fjerne alt snavs, salt og mudder. Hæld vandet ind i støvlen og sørg for at få vandet helt ud i spidsen, for at fjerne snavs på indersiden og fjerne lugt.
  4. Tøm støvlen for vand, og stil dine gummistøvler med sålen op af og lad den tørre. Støvlen må ikke få direkte sol eller varme.
  5. Sørg for at bruge en gummi conditioner regelmæssigt. så gummiet beholder sin elastisitet og ikke bliver grim. Dette er det vigtigste råd. Mange conditioners indenholder silikone, som vil give støvlen fleksibilitet og genoprettet gummi olien. Sørg for at bruge din gummi conditioner ca. en gang om måneden eller når overfladen er tør og ikke fedtet mere.

rubber-boot-care.jpg