Tickless Human

Kategori:

Tickless Human holder flåter væk uden brug af kemikalier. Perfekt til dig der er ude i naturen.

TICKLESS er den ideelle løsning til at holde flåter væk under udendørsaktiviteter som vandreture, havearbejde, jagt eller camping. Det udsender en række ultralydsinpulser, som forstyrrer flåter og loppers sanser, og stopper dem fra at opdage mennesker og kæledyr. Det er ugiftigt og bruger eller frigiver ikke kemiske stoffer eller lugt.

TICKLESS virker i en radius af ca. 3 meter. Enheden er primært opfundet for at forebygge bid af flåter. Produktet er miljøvenligt og indeholder ingen kemikalier eller dufte, hvilket gør det helt sikkert at bruge for alle. TICKLESS-teknologien gennemgik en streng testning og blev bevist effektiv ved et klinisk studie af Camerino Universitet i 2012.

BRUGSANVISNING: Fjern fanen for at aktivere enheden. Tryk på knappen for at tænde eller slukke for apparatet: 4 korte grønne blinklys angiver strømforsyning, mens en enkelt lang rød blink indikerer at slukke for strømmen. Når den er tændt, blinker lyset en gang ca. hvert 5. minut. Efter 8 timers kontinuerlig drift slukker apparatet automatisk og skal tændes igen, inden det igen bruges. TICKLESS kan fastgøres til tøj med enten sin clips eller påsættes en snor igennem den.

OBS: Selvom den ikke er vandtæt, er produktet stærkt modstandsdygtigt over for fugt (IP13). Hvis enheden bliver våd, skal den tørres straks. Opbevares utilgængeligt for små børn. Anbring ikke enheden i en lomme eller nede i en taske, da det vil forhindre de udsendte ultralydsbølger. I områder med mange flåter, garanteres ikke 100% beskyttelse. Hvis du finder nogle flåter på dig selv eller på nogen med dig, skal du straks fjerne dem på den sædvanlige måde. Ved normale temperaturer kan enheden betjene i ca. 3000 timer.